Intocht Sinterklaas Baardwijk 2021

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

WAALWIJK – Het is weer bijna zover, zondag 21 november 2021 komt Sinterklaas samen met zijn Pieten naar Baardwijk. Na geen enkele intocht door de straten afgelopen jaar, maar wel veel leuke winacties en videoberichten, hoopt hij natuurlijk veel kinderen te zien langs de route op 21 november! Kom jij ook kijken en mee swingen met diverse leuke nieuwe acts?

De route

Om ongeveer 12.00 uur vertrekt de Sint vanuit de Hoefsteeg en vervolgt hij zijn route via de Loeffstraat, van Lovenlaan, Heermanslaan, Burgemeester Teijssenlaan, Ds. Louwe Kooymanslaan en Hoogeinde. Dit jaar is er helaas geen samenkomst met Sint en zijn pieten in ‘De Ouwe Toren’. We hopen volgend jaar weer met deze gezellige bijeenkomst af te kunnen sluiten.

Collecte tijdens de intocht

We kunnen de intocht niet organiseren zonder financiële steun van de inwoners van Baardwijk. Daarom houden we een collecte tijdens de intocht.

Deel je foto’s op onze Facebook of Instagram pagina

Sint heeft zijn eigen facebookpagina: @sintbaardwijk én eigen instagrampagina: @sinterklaasinbaardwijk. Houd deze pagina’s in de gaten voor het laatste nieuws en onze wekelijkse winactie. Borkse Piet verschijnt iedere week met een vlog, want zij is al op onderzoek uit om voorbereidingen te treffen voor 21 november! Help haar met de voorbereidingen en maak kans op toegangskaartjes voor leuke activiteiten in de regio! Like, deel en win!

Op onze Facebook én Instagram pagina komen ook foto’s van de intocht te staan. Taggen mag natuurlijk! Heb jij zelf een leuke foto van de intocht? Zet deze dan ook op een van deze pagina’s. We hebben namelijk een prijs voor degene die de leukste of mooiste foto maakt. Zien we je op 21 november?

Graag tot dan!

Stichting Aktief Baardwijk

Sint Nicolaascomité Baardwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen