Jubilaris Dansclub de Kets

Debby met lid Peter Bock tijdens afdansen in 2019
Foto: Dansclub de Kets

SPRANG-CAPELLE – Afgelopen donderdagavond 11 november heeft Dansclub de Kets tijdens de lesavond van de dansclub gezamenlijk alle verjaardagen van hun vrijwilligers gevierd.

Er werd lekker gedanst en uiteraard werd er een polonaise gelopen i.v.m. 11de van de 11de. Ook werd vrijwilligster Debby Hamers in het zonnetje gezet. Ze is nu twee termijnen vrijwilliger bij Dansclub de Kets en ze is in totaal al meer dan 15 jaar lid.

Stichting Dansclub de Kets uit Sprang-Capelle is een club die les in stijldansen geeft voor mensen met een verstandelijke beperking. De clubleden komen uit de Langstraat, Hart van Brabant, Tilburg en omgeving en uit het land van Heusden en Altena.

Debby Hamers uit Kaatsheuvel, is na enig speurwerk in de archieven, totaal 15 jaar lid. Van november 1995 t/m nov 1999 en vanaf maart 2009 tot nu. De eerste keer dat Debby vrijwilliger werd ging er een heuse sollicitatieprocedure aan vooraf. Debby is altijd goedlachs, straalt veel plezier uit. Debby is een goede aanvulling op het vrijwilligers team van de dansclub. De leden waarderen Debby voor de gezelligheid, een praatje en het gezellige dansen en feesten. Op naar de 20 jaar Debby.

Debby kreeg afgelopen donderdag een bos bloemen met een certificaat voor 15 jaar lidmaatschap.

Wil je Dansclub de Kets sponsoren of heb je andere vragen, stuur dan een mailtje naar: [email protected]

Bellen tussen 18 uur en 19 uur naar André 0416-272791 of 06-48103812

Bekijk onze website www.dansclubdekets.nl
Like onze facebook pagina www.facebook.com/dc.de.kets
Twitter @dansclubdekets
Instagram dc_de_kets

 

Cookieinstellingen