Gratis rug en nek analyse bij Chiropractie Mulder

Foto: Chiropractie Mulder

WAALWIJK – Loopt u al tijden met rugklachten, nekpijn, of hoofdpijn? Bent u niet tevreden over de resultaten bij uw therapeut en heeft u maar tijdelijk verlichting? U wilt graag een second opinion? Plan dan van 8 – 12 november een gratis screening van uw rug en nek bij Chiropractie Mulder!

Al ruim 20 jaar is Chiropractie Mulder gespecialiseerd in de behandeling van klachten die uw dagelijkse activiteiten belemmeren. In de week van 8 -12 november controleren en beoordelen erkende rug- en nekspecialisten geheel vrijblijvend uw situatie. Ook beantwoorden ze graag uw vragen.

Wanneer biedt chiropractie mogelijkheden?

Een groot deel van de patiënten komt met rugklachten, van algemene lage rugpijn tot bekkenpijn, ischias en hernia. Tevens behandelt de chiropractor mensen met nekpijn, hoofdpijn, migraine, pijn tussen de schouderbladen, pijn in de ledematen, maar ook bij gewrichtsslijtage kan er vaak verlichting gerealiseerd worden. Kinderen en baby’s worden steeds vaker door de chiropractor gezien. Hiervoor zijn specifieke lichte behandelmethodieken.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een screening kunt u 1 op 1 met een chiropractor kort uw klachten bespreken. Ook is er de gelegenheid om, indien gewenst, de stand/functie van de wervelkolom te laten beoordelen. Op basis hiervan wordt er een indicatie gegeven of het voor u zinvol is om eventueel verder te gaan met chiropractie.

Heeft u interesse?

Maakt u dan snel een afspraak voor een screening. De praktijk is dagelijks bereikbaar op 0416 – 33 20 70. Meer informatie over chiropractie vind u op de website van Chiropractie Mulder. De praktijk is ook actief op Facebook en Instagram met tips en adviezen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden