Walewyc zoekt sponsoren voor pop-up store, opbrengst voor Voedselbank Waalwijk

De Walewyc had ook in 2020 een pop-up store in Waalwijk.
De Walewyc had ook in 2020 een pop-up store in Waalwijk.
Foto: Rens Groenendijk

WAALWIJK – Leren in een echte winkel, met echte producten en echt geld, met een pop-up store leer je in de praktijk! Daar houden de leerlingen van klas 3 (E&O) zich dit jaar mee bezig op de Walewyc-mavo. Het runnen van een echte winkel! Zo leren de leerlingen van ondernemen inhoudt.

De leerlingen zijn op dit moment in groepjes bezig met het starten van een eigen mini-onderneming. De producten die ze maken en/of inkopen, zullen ook in de pop-up store verkocht gaan worden. Daarnaast zijn ze met de docenten op zoek naar sponsoren die producten hebben, die in de pop-up store verkocht kunnen worden. De winst van deze producten wordt geschonken aan de Voedselbank Waalwijk. Mocht u hier een bijdrage in kunnen leveren, dan mag u altijd contact opnemen met de school, vraag naar Dhr. Van der Linden of Dhr. Özbay ([email protected]).

De ‘ondernemers’ van de Walewyc hebben er zin in en nodigen u graag uit om vanaf 20 december t/m 23 december te komen kijken (en kopen) in de Walewyc pop-up store. Locatie volgt snel. Graag tot dan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen