Helpt u mee met de collecteweek van het KWF?

Foto:

Kanker raakt ons allemaal. 1 op de 3 Nederlanders krijgt gedurende zijn leven de diagnose. Daarmee is kanker doodsoorzaak nummer 1. Dat is de harde realiteit. Het goede nieuws is dat we dankzij de gezamenlijke inspanningen van wetenschappers steeds beter weten hoe we kanker moeten bestrijden. Die vooruitgang is hoopgevend. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat we samen alle zeilen bijzetten en geld inzamelen voor meer kankeronderzoek.

Binnen de gemeente Waalwijk doen we dit onder meer door geld in te zamelen via de jaarlijkse collecteweek van het KWF. Zoals elk jaar, vind ook dit jaar de collecteweek plaats in de eerste week van september. Verschillende vrijwilligers lopen dan met een collectebus, of collectebord, langs de deuren om geld in te zamelen voor het KWF. KWF besteedt dit geld aan wetenschappelijk onderzoek.

Helaas is het zo dat we binnen het collecteteam van Waalwijk een groot gebrek hebben aan collectanten en wijkhoofden. Hierdoor kan er in veel straten van Waalwijk niet gecollecteerd worden. We zijn dus hard op zoek naar collectanten en wijkhoofden die mee willen helpen in de komende collecteweek.

Heeft u hier interesse in of wil u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar een van de coördinatoren van de collecte in Waalwijk, Marieke van Laarhoven ([email protected]) of Laura Mol-Domenie ([email protected]).

De collecteweek van KWF is dit jaar van 5 tot en met 11 september.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen