Het geheim van succesvol afvallen bij mannen

Foto:

WAALWIJK – Afvallen voor mannen is eigenlijk iets dat onterecht te weinig aandacht krijgt. Tegenwoordig willen niet alleen vrouwen hun lichaam in vorm houden. Inderdaad, steeds meer mannen willen op hun gewicht letten. Want een gezond gewicht is belangrijk voor lichaam en geest.

Spiermassa bij mannen is beter ontwikkeld dan bij vrouwen. Mannen beschikken namelijk over 7 tot 8 kg meer aan spieren. Daarbij komt dat 1 kg spieren in rust zo’n 18 kcal per dag verbrandt. Je begrijpt het al: mannen verbranden dagelijks meer calorieën dan vrouwen, waardoor ze ook sneller kunnen afvallen.

De extra kilo’s bij mannen komen veelal op het bovenlichaam terecht (buik, kin, hals…). Wanneer er bij een man sprake is van een taille-omvang tussen de 94 en de 102 cm, dan wordt er meestal gesproken van overgewicht. Daarboven is er sprake van obesitas, en dan wordt het echt tijd om op dieet te gaan!

Door middel van een plan op maat, het gemak van de maaltijdvervangers van The 1:1 Diet, persoonlijke (online)begeleiding en een paar simpele tips ga jij je streefgewicht bereiken.

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug tijdens een dieet dat werkt? Dan is afvallen met het 1op1 dieet in Waalwijk zeker iets voor jou. Afslanken hoef je namelijk niet alleen te doen, maar doe je samen met jouw eigen coach. Een coach die je tijdens moeilijke momenten op een positieve manier blijft motiveren en stimuleren.

Ben je woonachting in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle, Veen of Wijk en Aalburg)? Dan woon je dicht bij de praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Ik bied ook online coaching aan. Net zo effectief alleen hoef je de deur niet meer uit.

De voordelen van het 1 op1 dieet in Waalwijk op een rijtje;

 Eenvoudig te gebruiken
 Makkelijk om mee te nemen
 Geen calorieën tellen
 Beperking van koolhydraten
 Hoog in eiwitten voor behoud van spiermassa
 Verzadigd gevoel door eiwitten
 Ruime variatie in maaltijden en smaken
 (Online)begeleiding

Dus mannen, wil je graag (een paar) kilootjes verliezen, maar ook gezond en fit blijven én spiermassa behouden? Of ben je gewoon benieuwd wat jouw vetpercentage en spiermassa is en of je een gezond gewicht hebt? Maak dan vrijblijvend een afspraak. De intake is gratis.

Interesse? Ga dan naar www.1op1dieetwaalwijk.nl of bel/app naar Henriette den Breejen 06 17 45 58 46

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden