Bubble Tea, het immens populaire drankje uit Taiwan nu ook verkrijgbaar bij Sushi Plaza Waalwijk!

Nog niet bekend met Bubble Tea? De Classic Bubble Tea bestaat uit gezoete thee (Ceylon), melkpoeder (lactosevrij!) en tapiocaballetjes (gemaakt van cassavewortel en zetmeel).

Wist je dat de naam Bubble Tea niet slaat op de balletjes die in dit drankje zit, maar op het feit dat dit drankje geschud wordt en er daardoor een schuimlaagje ontstaat?

De Bubble Tea is bij ons in verschillende heerlijke uitvoeringen verkrijgbaar (ook op groene thee-basis) voor zowel afhaal als bezorging! Ook serveren wij fruitdrankjes op soda-basis, heerlijk verfrissend op een warme zomerdag en zonder thee.

Momenteel bieden wij in plaats van de klassieke tapiocaballetjes de Brown Sugar Pearls aan; knapperig, veel minder calorieën én zonder gelatine. Onze Mango jelly is gemaakt van kokos, is glutenvrij en past bij elk fruitdrankje op ons menu. En de Popping aardbei-balletjes zijn ook erg lekker om toe te voegen aan je fruitthee; knapperig met heerlijk aardbeien sap!

Vanaf vandaag zijn de Bubble Teas te bestellen op onze site www.Sushiplaza-waalwijk.nl of loop gezellig binnen in onze zaak aan de Grotestraat 270, daar vertellen we je graag meer erover!

Wij zijn op dinsdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 21:00 uur (bezorging 16:00-21:00 uur), ook beschikbaar voor bedrijfscatering op maat.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden