Gratis Health Check

Foto: 1op1dieetwaalwijk.nl

WAALWIJK – Wil jij er ook beter uitzien voor het zomerseizoen begint? Begin dan op tijd en doe het in stappen.

Bij diëten denk je al snel aan afzien, maar met het 1 op1 dieet mag je gewoon elke dag lekker en gezond eten. Gezonde voeding in combinatie met maaltijdvervangers en 1 op 1 begeleiding is super effectief. Er wordt stap voor stap gewerkt aan een gezonde leefstijl. Dé manier om weer regie te krijgen op je eetgedrag. Door gezond te eten blijf je op gewicht, het geeft je energie en zorgt voor zelfvertrouwen.

Commit to be fit is de naam van mijn The 1:1 Diet afslankpraktijk in Waalwijk. Ben je woonachtig in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle of zelfs Veen, Wijk en Aalburg)? Dan woon je dicht bij mijn praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Ik bied ook online coaching aan. Net zo effectief!

Wil je graag succesvol afvallen en niet terugvallen in je oude eetpatroon? Wil je ontdekken hoe je stop met snaaien? Of ben je benieuwd of je een gezond BMI en vetpercentage hebt? Neem dan contact met mij op. Het intakegesprek is in de maand juni geheel gratis!

Meer weten? Ga naar www.1op1dieetwaalwijk.nl of bel/app naar 06 17 45 58 46.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden