Buurtsportwerkers en Tavenu organiseren sportactiviteiten voor jongeren

Foto: Go Waalwijk

De buurtsportwerkers organiseren samen met jongerenwerkers van de Tavenu en Den Bolder de komende weken meerdere leuke sportactiviteiten in Waspik. Deelname is gratis.

Hoewel de coronamaatregelen de komende tijd stap voor stap worden versoepeld, is er voor jongeren nog altijd weinig te doen. De buurtsportwerkers van Buurtsportcoach Team Waalwijk en de jongerenwerkers van Tavenu organiseren daarom al maandenlang activiteiten, soms fysiek, maar ook veel online. Regelmatig werken de buurtsport- en jongerenwerkers daarbij samen.

Ook voor de komende periode hebben ze een aantal gezamenlijke activiteiten opgezet, in samenwerking met Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder. Op vier vrijdagavonden kunnen jongeren (vanaf 12 jaar) meedoen met sport in Waspik. Buurtsportcoaches Michelle en Elke: “Op vrijdag 14 mei (in de meivakantie) spelen we knotshockey. Je speelt dan niet met een hockeystick, maar met een soort knots. Knotsgek! Op 28 mei spelen we trefbal, gevolgd door bubbelvoetbal op 11 juni en basketbal op 25 juni.” Deelname is gratis, maar aanmelden vooraf is in verband met corona wel gewenst. Dat kan bij jongerenwerker Stefanie: 06-43887529.

Naast deze georganiseerde sportactiviteiten zijn de buurtsportwerkers regelmatig in de wijken te vinden. Op vrijdagmiddagen zijn ze van 15.30 tot 17.00 uur aanwezig op het Cruyff Court in Waalwijk, waar ze ook sport- en spelactiviteiten organiseren. Kijk voor meer informatie en andere tips voor jongeren op www.gowaalwijk.nl/gourban

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen