Kledinginzameling Van Gils in Waspik stopt

Foto: Cordaid

WASPIK – Ruim 15 jaar lang heeft de familie Van Gils in Waspik -geheel belangeloos- een deel van hun schuur beschikbaar gesteld om hier kleding in te zamelen voor Stichting Sam’s Kledingactie.

Sam’s Kledingactie is de oudste charitatieve kledinginzamelaar van Nederland en steunt, met de opbrengst van de verkoop van ingezamelde kleding en schoenen, al ruim 50 jaar diverse hulpprojecten van onder meer Cordaid.

Onmisbaar

Vrijwilligers als mevrouw Van Gils zijn onmisbaar voor Sam’s Kledingactie. Haar depot aan huis was het hele jaar door geopend, maar wegens de verhuizing van de familie naar België is er nu een einde gekomen aan de kledinginzameling aan de Benedenkerkstraat.

Overname

Helaas is er nog niemand gevonden die de kledinginzameling in Waspik over wil nemen, maar mocht u vinden dat het goede werk van mevrouw Van Gils voortgezet moet worden, dan komt Stichting Sam’s Kledingactie graag met u in contact. Meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd vindt u op www.samskledingactie.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden