Nieuw in Waalwijk: Stef Schoenen

Foto: Stef Schoenen

WAALWIJK – Op zoek naar nieuwe schoenen? Dan bent u bij Stef Schoenen in Waalwijk aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Stationsstraat 9.

Door onze jarenlange ervaring in het zelf inkopen én verkopen van schoenen stellen wij elk seizoen weer een mooie dames-en herencollectie samen. Belangrijk vinden wij om kwaliteitsschoenen te verkopen voor een betaalbare prijs. In ons assortiment vindt u de merken zoals: Helioform, Tamaris, Rieker, Caprice, Bullboxer, s.Oliver, Jana, Grisport.

Ook voor de klant met de wat moeilijkere voet hebben wij een ruime keuze in schoenen in verschillende breedtematen en met uitneembaar voetbed zodat ze geschikt zijn voor een eventuele eigen steunzool.

In een vriendelijke relaxte sfeer met persoonlijke aandacht helpen wij u graag om uit deze collectie een keuze te maken.

Daarnaast hebben we sinds een aantal jaren een webshop: www.stefschoenen.com waar ons hele assortiment te zien is, inclusief voorraad en prijzen.

Schoenen gekocht in de webshop worden vanaf € 39,95 gratis verstuurd, maar kunnen nu voortaan ook in de winkel, Stationsstraat 9 in Waalwijk opgehaald worden.

Online shoppen is een mogelijkheid maar het prettigst is toch om persoonlijk naar de winkel te komen in de Stationsstraat 9 in Waalwijk. Waar u zelf de schoenen kunt zien, voelen en passen.

Voor een afspraak kunt u bellen/appen naar 06-49324567 of mailen naar [email protected]. We heten u graag welkom in onze nieuwe winkel. Openingstijden woensdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur; zaterdag 10.00 – 17.00 uur en op koopzondag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen