Domino’s breidt menu uit met nieuwe pizza’s en salades

Foto:

Meerdere keren in het jaar vindt er een verschuiving plaats op het menu van Domino’s. Er zijn vanaf vandaag drie nieuwe pizza’s en twee salades te bestellen bij de pizzaketen in Waalwijk.

De drie nieuwe pizza’s op het menu van Domino’s zijn de pizza Chicken Teriyaki, de pizza Beef Teriyaki en de pizza Korean BBQ Beef. Daarnaast zijn er ook twee salades toegevoegd aan het menu. Er kan gekozen worden voor een Caesar salade of Couscous salade. Voor wie dit allemaal nog niet genoeg is, zijn er vanaf vandaag ook Crösti’s te bestellen. Dit zijn vier knapperige rösti’s gemaakt van aardappel en ui.

De samenstelling van de nieuwe pizza’s en salades vind je hieronder:

Chicken Teriyaki
De pizza Chicken Teriyaki heeft een nieuwe teriyaki saus op de bodem, mozzarella, verse spinazie, ui, gegrilde kip, lente-ui en sesamzaadjes.

Beef Teriyaki
De pizza Beef Teriyaki bestaat ook uit de nieuwe teriyaki saus op de bodem, mozzarella, beef strips, champignons, lente-ui en sesamzaadjes.

Korean BBQ Beef
De pizza Korean BBQ Beef heeft een speciale Korean BBQ saus op de bodem, belegd met mozzarella, beef strips, ui, paprika, lente-ui en sesamzaadjes.

Caesar salade
De Caesar salade bestaat uit penne pasta, kip, ijsberg en romaine sla, ei, tomaat, knoflook croutons, Grana Padano & Caesar dressing.

Couscous salade
In deze salade zit couscous, hummus, falafel, zoete aardappel, komkommer en paprika.

Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden