Oranjevereniging Wilhelmina gaat in 2021 volledig online!

Foto: Oranjevereniging Wilhelmina

Ook dit jaar zal er door de huidige omstandigheden geen grote feesttent staan op het evenemententerrein in Sprang-Capelle. Maar dit betekent niet dat de Oranjevereniging stil heeft gestaan de afgelopen periode. Met de focus op de gedachte wat wel kan zullen er dit jaar twee fantastische online evenementen plaatsvinden!

Op de datum waarop normaal de jaarlijkse zeskamp plaatsvindt wordt dit jaar De Grote Online TV Show van Sprang-Capelle georganiseerd! Met een unieke spelkaart kun je de gehele avond meespelen met alle nieuwe spellen zoals ’t Loopt volledig uit de band, Vincent van Gok, Meloenenjacht én Bekertje-Bekertje! Daarnaast kun je met je persoonlijke code op één apparaat inloggen in onze eigen De Grote Online TV Show Quiz-app! Doe mee en maak kans op te gekke prijzen zoals 1 minuut gratis winkelen! Voor meer informatie en tickets: https://www.degroteonlinetvshow.nl

Naast De Grote Online TV Show organiseert Oranjevereniging Wilhelmina op 26 april de Hollandse Avond: Muziekbingo editie. Eenmalig wordt de Hollandse Avond veranderd in een Muziekbingo editie! De bingo wordt niet met nummers gespeeld maar met echte Nederlandstalige hits. Vanaf 20:00 wordt er gespeeld met drie kaarten van ieders drie rondes. Naast de Bingo worden er ook andere spellen gespeeld zoals Raad waar hij staat, The Masked Singer en een live paardenrace. Tijdens al deze spellen maak je kans op te gekke prijzen. Allemaal te volgen via de sociale mediakanalen van de Oranjevereniging! Bingokaarten zijn verkrijgbaar bij Plus Frans Andriessen aan het Raadhuisplein!

Voor meer informatie over de Hollandse Avond Muziekbingo ga naar www.ov-wilhelmina.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen