Waalwijkse onderneemsters starten cadeauservice

(V.l.n.r.) Manon Sluyter, Saskia Leijtens en Linda Moonen starten samen met de Waalwijkse Cadeauservice.
Foto: Bistro Jan

WAALWIJK – Bistro JAN, BoCura hand- en voetverzorging en Hairstudio Lynn: net als veel bedrijven moeten ze hun deuren al lange tijd gesloten houden. De eigenaren van deze Waalwijkse bedrijven zitten echter bepaald niet stil: er worden heerlijke thuisdiners gekookt en verzorgingsproducten bezorgd. De drie onderneemsters starten nu bovendien samen de Waalwijkse Cadeauservice.

“Lockdown of niet: verjaardagen, jubilea en andere feestelijke gebeurtenissen gaan natuurlijk gewoon door”, stellen ondernemers Saskia Leijtens (BoCura), Manon Sluyter (Bistro JAN) en Linda Moonen (Hairstudio Lynn). “Nu dat niet groots gevierd kan worden, is het leuk als je tóch voor een verrassing kunt zorgen. Bovendien zijn er ook veel mensen die iemand een anders een hart onder de riem willen steken in deze lastige tijd. Speciaal voor al die momenten starten wij met de Waalwijkse Cadeauservice. Natuurlijk is er online van alles te bestellen, maar we weten dat veel mensen liefst lokaal shoppen, om ons als lokale ondernemers te steunen. Met onze Waalwijkse Cadeauservice spelen we daar op in.”

Gratis thuisbezorgd

De Waalwijkse Cadeauservice biedt cadeauboxen aan in verschillende prijsklassen. Vanzelfsprekend bevat iedere box producten van Bistro JAN (een cadeaubon en/of een fles wijn), BoCura (zoals een verzorgende handcrème of nagellak) en producten uit de webshop van Hairstudio Lynn (zoals een geurkaars of geurstokjes).

Linda Moonen (Lynn): “We hebben drie prachtige cadeauboxen samengesteld, maar mocht er veel vraag zijn, dan breiden we de opties uit. Natuurlijk kunnen we sowieso ook een pakket op maat samenstellen. De cadeauboxen kunnen bij ons worden opgehaald of worden gratis thuisbezorgd binnen de Langstraat.” Manon Sluyter (Bistro JAN) is blij met het initiatief dat Saskia Leijtens nam. “Zoals de meeste ondernemers zijn we geen stilzitters. Het is hartstikke leuk om hierin samen te werken, het geeft weer nieuwe energie!”. Bestellen kan via Saskia Leijtens: 06-54248229.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden