Kipliefhebbers opgelet: Domino’s introduceert kipbuckets met Crunchy Chicken

Foto: Domino's Pizza

Domino’s heeft goed nieuws voor alle kipliefhebbers. Want naast pizza’s bezorgt de pizzaketen nu ook verschillende kipbuckets. De grootste bezorg-keten van Nederland breidt haar hoofdmenu verder uit en komt met Crunchy Chicken. Dit zijn stukken kip in een krokant jasje, regelrecht uit de oven. Er zijn nu drie verschillende buckets te bestellen bij Domino’s.

Pizza… of toch kip?

Pizza of toch liever kip? Vanaf nu hoeven liefhebbers niet meer te kiezen en kunnen ze voor beide populaire gerechten bij Domino’s Pizza terecht. De nieuwe Crunchy Chicken is speciaal voor Domino’s ontwikkeld en heeft een unieke “Southern Style” kruidenmix. Uit de smaaktesten blijkt dat krokante kip uit de oven enorm wordt gewaardeerd. De oven zorgt er namelijk voor dat de korst heel krokant wordt en dat de mals kip blijft. Kipliefhebbers kunnen kiezen uit drie verschillende buckets: ‘Boneless Bucket’, ‘Boneless Bucket Large’ en de ‘Mix Bucket’. De bezorgprijs is vanaf € 5,95.

Win jouw bucketlist wens

Tot 21 maart maak je kans om jouw bucketlist wens te verwezenlijken. Bij aanschaf van een Crunchy Chicken bucket, bestelt via www.dominos.nl, wordt er automatisch een unieke code per e-mail verzonden. Met deze code kun je je bucketlist wens opgeven via de website en maak je kans om deze te winnen. Meer informatie over deze actie is hier te vinden: bit.ly/Bucketlistwens

Delivery days

Met de komst van de Crunchy Chicken werd ook een scherpe delivery deal geïntroduceerd. Ontvang elke week van maandag tot en met donderdag de 2e pizza voor € 2. De actie is geldig bij bezorgen en op bestellingen via www.dominos.nl.

Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden