Prentenboekenjacht in gemeente Waalwijk

Foto: Pixabay - Axel137

WAALWIJK – Ben jij tijdens de eerste lockdown ook met plezier op ‘berenjacht’ gegaan? Omdat iedereen weer een tijdje thuiszit, hebben de Bibliotheek Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik nu een leuk vervolg: de Prentenboekenjacht. Ga samen op zoek naar zoveel mogelijk prentenboeken in jouw buurt.

De Bibliotheek heeft een speciale Prentenboekenjachtkaart gemaakt om het speuren nóg leuker te maken. Kun jij een prentenboek vinden met een kikker erop? Of met een letter S in de titel? Op onderstaande website kun je de speurkaart zelf downloaden en printen.

Zet je zelf ook een prentenboek voor je raam? Hoe meer inwoners dat doen, hoe leuker de tocht wordt! Op een gedeelde online kaart (Google Maps) staan de locaties van de prentenboeken. Op die manier kunnen kinderen een leuke route lopen waarbij ze verschillende prentenboeken kunnen spotten.

Hoe kun je meedoen?

Kijk voor meer info, de speurkaart en uitleg hoe je jouw raam toevoegt als locatie op www.bibliotheekmb.nl/prentenboekenjacht. Heb je nog vragen, mail dan naar [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen