Afvallen met een gewichtscoach is ontzettend effectief!

Foto: Commit to be fit

WAALWIJK – Afvallen met een gewichtscoach. Is dat zweverig? Nee joh, Het is juist ontzettend doelgericht en effectief!

Je hebt al zo vaak een poging gedaan om gewicht kwijt te raken en je bent door al dat eenzame geploeter de moed verloren. Er zitten zoveel dingen achter je eetgedrag die je in je eentje niet (meer) zo scherp ziet. Het punt is: je hoeft het niet altijd alleen te doen in het leven. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Je doet het weliswaar zelf, je hoeft er niet alleen voor te staan. Ook als het gaat om afvallen.

Samen maken we een plan om jouw doel te bereiken. Met een eetschema gaat het makkelijker en houd je het langer vol. Het plan bestaat uit een combinatie van gezonde voeding en maaltijdvervangers. Op deze manier krijg jij alle benodigde voedingsstoffen binnen en het zorgt ook nog eens voor gemak. Tijdens onze contactmomenten bespreken we hoe we de oorzaak van de ongewenste kilo’s kunnen aanpakken zodat je in de toekomst niet in dezelfde valkuil valt. Je ontvangt handige tips en lekkere, gezonde recepten. Wekelijks houden we jouw voortgang goed in de gaten en passen het plan aan indien nodig.

Het is fijn om jezelf deze aandacht te gunnen. Je hebt maar één lichaam dus wees er zuinig op. Het is enorm waardevol een coach te hebben die met je meedenkt. Na een coachmoment kan jij gesteund verder werken aan jouw doelen en waarden.

Wil jij ervaren wat coaching op (eet)gedragsverandering voor jou kan betekenen en wil je blijvend gewicht verliezen? Maak dan snel een afspraak. Liever online begeleiding? Ook dat kan. De intake t.w.v. 25, – is in de maand februari gratis!

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga je naar www.1op1dieetwaalwijk.nl, Elzenweg 33D, Waalwijk. Telefoon 06 17 455 846.

Foto: Commit to be fit
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden