Wil je afvallen, maar lukt het niet? Zit je door die extra kilo’s niet goed in je vel?

Foto: 1 op 1 dieet Waalwijk

Wie vaker heeft geprobeerd te lijnen weet het. Blijvend gewicht verliezen is moeilijker dan het lijkt. Het niet bij één drankje kunnen houden of toch die zak M&M’s opeten terwijl je Netflix binget. Soms lukt het gewoon niet zonder hulp, of je nu je best doet voor slechts een paar kilo of een tienvoud daarvan.

Bij het 1 op 1 dieet in Waalwijk heb je direct intensief contact met Henriette, eigenaresse en gewichtscoach. ’Ik help je om de omslag te maken naar een leefstijl waar je blij van wordt. Ik leer je graag hoe je die beruchte knop kunt omzetten zodat je gewicht verliest en je op je streefgewicht blijft. Je staat er niet alleen voor en je ontvangt alle benodigde support, motivatie en tips. Fijn idee toch? Je kunt altijd op mij terugvallen want afvallen, doen we samen.

Ieder mens is uniek. Daarom maak ik voor jou een op maat gemaakt stappenplan. Dit is een eet plan dat past bij jouw leefstijl. Vooral in het begin van het stappenplan zullen we gebruik maken van maaltijdvervangers. Deze maaltijden bevatten alle essentiële vitamines en mineralen voor een evenwichtige voeding en gaan jou helpen om los te komen van oude eetgewoonten. Nog een voordeel is dat het eenvoudig in gebruik is, makkelijk om mee te nemen en je een verzadigd gevoel geeft door de eiwitten. In stappen gaan we van diëten naar gezond maar vooral lekker eten. We besteden ook tijd aan bewustwording om te voorkomen dat je na het behalen van jouw doel terugvalt in oude gewoonten. Dus aandacht voor een blijvend resultaat.

Naast coaching in de praktijk is nu ook een online programma toegevoegd, voor mensen die liever niet naar de praktijk komen maar op afstand willen afvallen. Ook dan blijft het persoonlijk en deskundig advies de basis voor het succes.’

In de maand januari is het intakegesprek t.w.v. 25, – gratis.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga je naar www.1op1dieetwaalwijk.nl, Elzenweg 33D, Waalwijk. Telefoon 06 17 455 846

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden