Bakkerij van Beijnen en PLUS Stephan van Engelen steunen Horeca Waalwijk

Stephan van Engelen en Tim van Beijnen
Foto: PLUS / van Beijnen

WAALWIJK – Van maandag 28 december tot en met donderdag 31 december slaan Bakkerij van Beijnen en PLUS Stephan van Engelen de handen ineen en staan zij op voor Horeca ondernemers in Waalwijk. De twee Waalwijkse bedrijven gaan op de locatie bij PLUS Stephan van Engelen oliebollen bakken. Een deel van de opbrengst doneren zij aan Horeca Waalwijk.

In deze moeilijke tijd dat niets zeker is, moeten lokale spelers op hun omgeving kunnen rekenen en bouwen. Reden genoeg voor Tim van Beijnen (Bakkerij van Beijnen) en Stephan van Engelen (PLUS Stephan van Engelen) om de samenwerking aan te gaan en Horeca ondernemers in Waalwijk te steunen in deze moeilijke tijd.

Zowel Tim van Beijnen als Stephan van Engelen vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij lokale bedrijven. Saamhorigheid, lokaal ondernemen is in deze bizarre tijd enorm belangrijk. Elkaar helpen en versterken, daar staan beiden heren voor. Vanaf maandag 28 december kunnen klanten in de Reigerbosweg 2 te Waalwijk oliebollen kopen. Per zak doneren de twee Waalwijkse ondernemers 1 euro aan Horeca Waalwijk.

Tim van Beijnen: “Al een aantal jaren bakken wij oliebollen voor onze winkel bij Supermarkt de LIDL in de Dr. Kuyperlaan in Waalwijk. Omdat Supermarkt de LIDL Waalwijk al een tijdje aan het verbouwen is, en wij tijdelijk in een noodpand verblijven, zochten wij naar een nieuwe geschikte locatie. Ik raakte in gesprek met Stephan van Engelen en we wilden allebei iets extra’s doen in deze bizarre tijd. Zodoende kwamen we samen op het idee om onze krachten te bundelen en Horeca Waalwijk te steunen.”

Bakkerij van Beijnen en PLUS Stephan van Engelen bakken van 28 tot en met 31 december oliebollen in de Reigerbosweg 2 te Waalwijk Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bakkerij van Beijnen via telefoonnummer 0416-338680.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden