Superkleertjes en Maatje Meer Mode staan ook in deze lockdown periode voor u klaar!

Foto: Maatje Meer Mode

WAALWIJK – Ook tijdens deze lockdown periode staan Maatje Meer Mode en Superkleertjes voor u klaar. Hieronder leest u hoe en wat ze voor u kunnen betekenen!

Maatje Meer Mode

Maatje Meer Mode het adres waar je kan slagen voor modieuze dameskleding vanaf maat 42 t/m 60 aan het Bloemenoordplein 46A te Waalwijk laat haar klanten niet in de kou staan tijdens de lockdown.

Wij bieden de klanten meerdere mogelijkheden aan om toch iets moois te shoppen in deze periode. Ondanks alles blijft het toch de feestmaand de tijd om mooi te kleden en je huis warm en mooi te maken. De webshop www.maatjemeermode.com is bijgewerkt en zal dagelijks worden bijgevuld. U vindt hier mooie mode om te stralen, en prachtige woonaccessoires. Heeft u het nog voor de feestdagen nodig en woont u binnen een straal van 30km zorgen wij zelf de voor bezorging. Ook bieden wij de mogelijkheid om op afspraak bij u langs te komen. Een bijzondere periode, vraagt om bijzondere oplossingen. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Wij wensen iedereen alvast hele fijne dagen toe, blijf gezond!

Maatje Meer Mode
Bloemenoordplein 46A
5143TC Waalwijk
0416 531047

Superkleertjes

Superkleertjes in Waalwijk, verkoopt kinderkleding van de leukste merken in maat 92-164 en heeft grote SALE. De gehele collectie, die nu met 50% korting is, wordt geplaatst op onze Facebookpagina Superkleertjes. Ziet u iets wat u zou willen? Stuur ons dan een privéberichtje, mail of bel ons op 0416-870064 (we zijn niet altijd aanwezig). Bezorgen, versturen of afhalen is mogelijk.

Dus LIKE onze facebookpagina en blijf zo op de hoogte van al onze aanbiedingen!

Superkleertjes
Bloemenoordplein 34a
5143 TB Waalwijk
Tel: 0416-870064

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden