Domino’s blijft open voor afhalen en bezorgen

Foto: Domino's Pizza Waalwijk

Domino’s Waalwijk blijft, ondanks de nieuwe maatregelen, geopend. Naast de gebruikelijke acties, krijgen klanten in de decembermaand de mogelijkheid om elke dag een dubbele prijs te winnen. Zoals bijvoorbeeld een dubbele pizza, twee bijgerechten of een verdubbeling van je maandsalaris.

Dat Domino’s scherpe pizzadeals heeft is inmiddels wel duidelijk. Deze deals veranderen dagelijks en zijn te vinden in de Domino’s Deals App. Naast de actuele acties en aanbiedingen via de app, heeft de pizzaketen in de decembermaand extra uitgepakt en stunten ze met dubbele prijzen. Tot en met 31 december maak je elke dag kans om verdubbelingen te winnen. Laat de steen dobbelen via www.dominos.nl/dubbelsteen en het geeft meteen weer welke prijs er gewonnen is. Er kan één keer per dag, per persoon, gedobbeld worden.

Personeel gezocht

Het sluiten van de horeca en overige winkels resulteert in een stijging in (bezorg)bestellingen. Daarom is Domino’s Waalwijk per direct op zoek naar enthousiaste jongens en meiden die het team komen versterken. Solliciteren kan al vanaf 16 jaar via www.dominosjobs.nl.

Aangepaste openingstijden

Ook tijdens de feestdagen blijft Domino’s open voor bezorgen en afhalen. Hiervoor gelden aangepaste openingstijden.

  • 24 december: 11:30 – 20:00
  • 25 december: gesloten
  • 26 december: 13:00 – 20:00
  • 31 december: 11:30 – 20:00
  • 01 januari: 13:00 – 22:00

Up to date blijven van de openingstijden en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden