Sinterklaas en Borkse Piet komen met leuke opdrachten voor kinderen in Baardwijk

Foto: Waalwijk.nieuws.nl - Eigengeraaid

Beste jongens en meisjes, zoals jullie weten is Sinterklaas een oude man. Door de coronamaatregelen kan Sinterklaas helaas dit jaar niet zijn intocht maken in Baardwijk.

De afgelopen weken hebben wij daarom met veel enthousiasme geprobeerd de Sint in de Clemenskerk te verwelkomen, want reken maar dat hij jullie graag ziet! Tot op het laatste moment waren wij volop bezig met de voorbereidingen, maar helaas kunnen we dit jaar Sint niet ‘live’ begroeten.

Dit vind de Sint erg jammer natuurlijk en hij hoopt jullie volgend jaar weer in goede gezondheid te ontmoeten. Maar niet getreurd, de Sint zorgt dit jaar voor een heleboel andere leuke verrassingen!

Sint activiteiten in Baardwijk – online

Hopelijk volgen jullie Sint en Borkse piet al via Facebook of Instagram! Nee? Vraag je ouders dan dat gauw te doen op Facebook via @sintbaardwijk of Instagram via @Sinterklaasinbaardwijk.

Hoewel Sint best heel oud is, gaat hij wel met zijn tijd mee. Met een beetje hulp van Borkse Piet gaat hij jullie op Facebook en Instagram de komende weken een aantal leuke opdrachten geven waarmee jullie geweldige prijzen kunnen winnen!

De voorkant van de folder die in Baardwijk wordt bezorgd is een kleurplaat. Maak er maar iets heel moois van voor Sinterklaas! Je kunt de kleurplaat inleveren tot 17 november 2020 in de gouden Sinterklaas brievenbus bij de Clemenskerk. Vergeet niet om je naam, adres en leeftijd erop te zetten.

Borkse Piet brengt samen met Sint iedere week een vlog uit, hij is namelijk al op verkenning in Baardwijk en de Hoef om te zien welke verlanglijstjes de kinderen zoal hebben en ze maken samen leuke opdrachten voor jullie!

Volg ons dus en win!

Woensdag 18 november maken we de 10 winnaars bekend via onze social media accounts. Heb je gewonnen? Zorg er dan voor dat je op zondag 22 november thuis bent tussen 12:00 uur en 14:00 uur thuis bent, Sinterklaas komt dan namelijk persoonlijk bij je aan de deur met een cadeautje! Uiteraard op 1,5 meter afstand.

We hopen van jullie te horen de komende weken!

Veel liefs van Sint en Borkse Piet
Namens Stichting Aktief Baardwijk
Sint Nicolaascomité Baardwijk

Opmerking voor de ouders

Het zijn onzekere tijden. Wij vinden het ontzettend jammer dat onze geplande intocht en het ontvangst in de Clemenskerk niet door kunnen gaan. Bovenstaande activiteiten zijn opgesteld met de wetenschap van de persconferentie van 13 oktober jl. Het kan natuurlijk zo zijn dat er een strengere lockdown situatie ontstaat waarbij wij ook geen bezoek mogen afleggen aan de deuren. Wanneer dit het geval is, brengen we jullie natuurlijk op de hoogte via deze Facebook en Instagram pagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen