Volwassensporten in gemeentelijke sporthallen niet toegestaan tot en met 18 november

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Het kabinet heeft besloten om tot en met 18 november, bovenop de gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen. We zijn op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. De cijfers moeten sneller dalen. Dit geldt ook in Waalwijk.

De gemeente Waalwijk heeft daarom besloten om de gemeentelijke sporthallen te sluiten voor sporters van 18 jaar en ouder. Voor sporters tot en met 17 jaar verandert er niets ten opzichte van de afgelopen periode.

In de noodverordening die voor onze gemeente geldt staat dat sporten voor 18 jaar en ouder maximaal met twee personen in een groepje mag. Teamsporten en groepslessen zijn verboden. De gemeente Waalwijk is van mening dat dit een moeilijk te hanteren situatie is. Waalwijk sluit daarom per direct alle gemeentelijke sporthallen voor sporters vanaf 18 jaar. De sluiting loopt gelijk aan de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown tot en met 18 november. We hopen ook dat hiermee de cijfers sneller zullen dalen. De gemeente geeft het dringende advies aan de overige sporthallen, gymzalen en buitensportverenigingen dit voorbeeld te volgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen