Win decemberprijzen bij fotowedstrijd Bohaco

Foto: Bohaco

WAALWIJK – Tot 15 december kan iedereen deelnemen aan een online fotowedstrijd bij Bohaco. Ze wil hiermee iets leuks doen voor de omgeving nu iedereen vanwege de Coronabeperkingen weer zo veel gebonden is aan de eigen woning.

Onderwerp van de wedstrijd zijn de speciale momenten die zich de afgelopen maanden en ook nu weer afspelen in en om het huis. Momenten die een herinnering vormen aan deze bijzondere tijden. Want onbewust is hier een belangrijke rol weggelegd voor de producten van het bedrijf: ramen, deuren, serres en zonwering. Zo bewonderden we pasgeboren baby’s voor het eerst vanachter het raam; brachten kinderen muzikale ode’s aan de voordeur of vierden we verjaardagen en feestdagen in de (voor)tuin of vanachter een glazen wand.

Bohaco wil iets leuks doen voor haar omgeving en zorgen voor wat extra gezelligheid nu iedereen weer zo veel gebonden is aan de eigen woning. Onder het motto #ThuismetBohaco maken inzenders van de beste foto’s kans op een uitgebreid spellenpakket voor het hele gezin, een goed gevuld lekker thuis pakket en een Lego creator huis. Criteria voor de beste foto zijn: Bijzondere momenten thuis in deze coronatijd, bij producten zoals ramen, deuren, serres, overkappingen en zonwering (niet per se van Bohaco).

Inzenden en deelnemen via www.bohaco.nl/thuis-met-bohaco.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen