John Verhoeven Colors at home, dé specialist op het gebied van raamdecoratie

Foto: John Verhoeven Colors at home

WAALWIJK – Raamdecoratie kan veel voor uw woning betekenen. U brengt er sfeer mee aan in uw interieur. Daarnaast geeft het uw huis de nodige isolatie en privacy. Een ideale woonomgeving waarbij u de touwtjes in handen hebt.

De keuzemogelijkheden voor raamdecoratie zijn eindeloos. Voor al uw woonwensen is er een oplossing te vinden. Van strakke dupligordijnen tot stijlvolle horizontale jaloezieën, u vindt het allemaal bij ons in de winkel in Waalwijk. Kom langs en laat u begeleiden door ons deskundig team voor het beste advies!

Welke uitvoering u ook kiest, met raamdecoratie van Colors@Home zijn de kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd. Nieuwe raamdecoratie bij ons gekocht, maar moeite met het installeren? Geen probleem! Laat al uw aangeschafte producten door onze vakmannen monteren voor een voortreffelijk resultaat.

John Verhoeven Colors at home

Een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied. Zo zou je Colors@Home John Verhoeven samen kunnen vatten. Wij zijn dé interieurspecialist van Waalwijk en omstreken. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van woninginrichting. U kunt daarbij rekenen op een gedegen interieuradvies waar u écht iets aan hebt. Wat uw stijl ook is, we bieden altijd een veelzijdig productassortiment waarmee we het beste in uw interieur naar boven halen. Onze producten worden altijd op maat gemaakt en daarbij helpen we graag om ze thuis te monteren en/of leggen. We zien u graag snel bij ons in de winkel!

Besoyensestraat 77
5141 AG Waalwijk
Telefoon 0416-563390
www.johnverhoeven.nu
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen