De stemperiode voor Rabo ClubSupport is gestart!

Foto: Rabobank De Langstraat

LANGSTRAAT – Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Als coöperatieve bank investeren we maar liefst 200.000 euro, een deel van onze winst, in lokale clubs en verenigingen. 362 clubs en verenigingen in de Langstraat hebben zich ingeschreven voor Rabo ClubSupport. Ze kunnen deze extra steun goed gebruiken, nu meer dan ooit!

Stem op je favoriete club!

De stemperiode loopt tot en met 25 oktober. Stemmen gaat eenvoudig via de Rabo App of door in te loggen op: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ Ieder lid vanaf 12 jaar mag vijf stemmen uitbrengen, maximaal twee per club. Kortom: jouw stem is geld waard.

Word nu lid

Klanten kunnen eenvoudig en gratis lid worden, zodat ze hun stem uit kunnen brengen. In de Rabo App kun je zien of je al lid bent. Ben je nog geen lid van Rabobank De Langstraat en wil je meestemmen over de verdeling van het geld? Het gratis lidmaatschap regel je in de Rabo App. Je kunt daarna meteen je stem uitbrengen.

Laat je stem niet verloren gaan en help jouw club haar doel te behalen. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Klanten die een stemcode per mail of post ontvangen hebben kunnen stemmen via https://www.rabo-clubsupport.nl/stemcode

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden