Nieuwe webwinkel met lokale producten uit De Langstraat

Foto:

De LangstraatShop is een nieuwe webwinkel met een verrassend assortiment producten van lokale ondernemers uit de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Heusden.

Balkenende Media heeft het initiatief voor de webshop genomen om de lokale middenstand een steuntje in de rug te geven. “We waren nog maar net bezig om ondernemers te benaderen om deel te nemen aan de webshop of er kwamen al spontane aanmeldingen binnen, want het nieuws ging rond als een lopend vuurtje. Erg leuk om te zien dat er zo veel enthousiasme is. Wij geloven dan ook dat er een grote behoefte bestaat aan een initiatief om lokale producten aan de man te brengen. Onze kracht is dat wij de producten via onze mediakanalen onder de aandacht van een groot publiek kunnen brengen”, aldus Rolf Balkenende van Balkenende Media, die het consumentenmagazine Gewoon Langstraat uitgeeft en het zakelijke magazine Langstraat Onderneemt. Bovendien beheert hij de succesvolle nieuwssites Waalwijk.nieuws.nl en LoonOpZand.nieuws.nl met de daarbij zeer goed bezochte Facebookpagina’s.

“Het assortiment van de webshop is zeer uiteenlopend en verrassend, van lokale biertjes, boeken, NUL416 kleding, servies van Josien Broeren, Wollukse jonge jenever tot een wanddecoratie met de skyline van Waalwijk. En wat dacht je van een pakket met verschillende soorten meel en bloem, ambachtelijk gemalen in de molen Dye Spranke uit Vrijhoeve-Capelle?” Balkenende verwacht dat nog veel meer ondernemers zich zullen aansluiten en dat het assortiment flink gaat groeien.

De webshop leent zich er ook bij uitstek voor om zakenrelaties of vrienden een originele attentie uit De Langstraat toe te sturen.

www.delangstraatshop.nl

[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden