Team Zanddonk United organiseert superleuke Burendag actie op zaterdag 26 september

Foto: Burendag

Op zaterdag 26 september, van 10.00 tot 15.00 uur, organiseert Team Zanddonk United een superleuke Burendag actie! Je kunt deelnemen als je binnen het gebied van de Bachlaan, Beethovenlaan en Mozartlaan woont. Kopers mogen overal vandaan komen natuurlijk.

Spullen verkopen in je voor of achtertuin. Hoe leuk is dat? Ruim je slaapkamers op, de zolder en de keuken! Doe je mee? Geef dan aan in de aanmeldmail of je vanuit je voortuin of achtertuin wil verkopen.

Alleen de adressen met huisnummer worden kenbaar gemaakt zodat de mensen weten waar ze die dag terecht kunnen om te kopen.

We vragen iedereen zich aan de Corona regels te houden. Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Maximaal 4 kopers tegelijk in uw tuin. Let op dat er in eventuele brandgangen genoeg ruimte is om elkaar te passeren.

Aanmelden kan tot aanstaande zondag 20 september. Mail naar: [email protected]

Je krijgt na aanmelding een formulier met wat info om aan het kozijn van uw poort of voordeur te plakken zodat nog eens duidelijk word gemaakt dat u een deelnemer bent en men met een gerust hart uw tuin kan betreden.

Laat na afloop geen spullen slingeren. Ruim alles netjes op a.u.b.

Tekst: Team Zanddonk United

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden