Start nieuwe cursuscyclus Seniorweb Waalwijk

Foto:

Vanaf maandag 21 september start er een nieuwe cursuscyclus bij SeniorWeb Waalwijk. Het leercentrum is gevestigd in Buurthuis Bloemenoord, Bloemenoordplein 3, 5143 TB Waalwijk.

Er wordt gestart met een tweetal Windows 10 Basiscursussen en een Basiscursus Word. U kunt zich verder nog aanmelden voor de basiscursus Android Smartphone, Android Tablet, iPad, Excel en een module Foto’s en Video Bewerken. Of voor de andere cursussen uit ons lespakket. Kijk op onze website of bel het secretariaat.

In september begint de inloop op elke maandag- en woensdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur. U kunt daar terecht met al uw vragen over programma’s, toepassingen, problemen met uw apparatuur, lessen, etc. De inloop is vrij toegankelijk. Als u wilt kunt u ook een afspraak maken via de cursus-administratie: tel. 0416-335495 of per email aan [email protected]. Wij helpen u graag. Tijdens de inloop kunt u ook informatie krijgen over of zich aanmelden voor een van de vele cursussen.

Seniorweb wijst cursisten de digitale weg

Met onze PC, laptop, smartphone of iPad kunnen we allemaal vast wel e-mailen en internetten. Maar er zijn zijn nog talloze andere mogelijkheden.

  • Weet u bijvoorbeeld hoe u valse (zogenaamde phishing mails) kunt herkennen?
  • We maken misschien ook veel foto’s, maar hoe zet je ze vervolgens op je laptop of andere computer, in mapjes zodat ze gemakkelijk terug te vinden zijn?
  • Wist u dat u ook TV programma’s kunt bekijken of terugkijken met uw apparatuur?
  • Kunt een wandel- of fietsroute of de weg vinden met uw smartphone?
  • Kent u het gemak van WhatsApp-en?
  • Weet u hoe u moet werken met Social Media, bijv. Facebook, Twitter, Instagram, etc.
  • Een andere leuke toepassing is Facetime met behulp van een iPad of iPhone; hiermee kan niet alleen een gratis gesprek worden gevoerd met iemand anders (bijvoorbeeld kinderen of kleinkinderen) waar ook ter wereld, maar u kunt hen ook zien en direct in de ogen kijken of zien waar ze mee bezig zijn.

Uit voorgaande opsomming blijkt over duidelijk dat wij u met heel veel zaken kunnen helpen en leren hoe daarmee te werken. De cursussen worden gegeven in kleine groepen met héél veel persoonlijke aandacht. Als u liever geen klassikaal onderwijs volgt bestaat ook de mogelijkheid van privé lessen aan huis zodat u op uw eigen vertrouwde apparatuur kunt werken.

Voor aanmelden en informatie

Cursusadministratie tel. 0416 – 335495 of mail naar: [email protected]
website: http://waalwijk.seniorweb.nl Facebookpagina: www.facebook.com/seniorwebwaalwijk

Tekst: Seniorweb Waalwijk

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden