Online Actieweek bij Domino’s

Foto: Domino's Waalwijk

De favoriete week van alle Pizzaliefhebbers is weer aangebroken. Namelijk de Online Actieweek bij Domino’s! Tijdens deze nationale Actieweek stunt de pizzaketen met acties als 1+1 gratis pizza bij afhalen of 2+1 gratis pizza bij bezorgen. Deze actie is onder andere geldig in de vestigingen Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel.

“Deze weken zijn een extra service naar onze vaste klanten, maar uiteraard ook een reden voor nieuwe potentiële klanten om via deze aantrekkelijke actie kennis te maken met Domino’s”, vertelt eigenaar Tomas van Hamont. Voor de pizzaliefhebbers is de Actieweek iets om naar uit te kijken, maar ook voor het personeel is deze week het hoogtepunt van het jaar. Tijdens deze week is het hard werken, maar ook vooral plezier hebben. Zo staat de koeling vol met verse ingrediënten en het rooster gevuld met enthousiaste pizzabakkers en bezorgers. Het team is klaar om te knallen!

De Actieweek is geldig van maandag 14 t/m woensdag 23 september en uitsluitend op bestellingen via www.dominos.nl. Up to date blijven van de openingstijden en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden