Gratis deelname aan yogastoelles

Foto: Parkpaviljoen

De gemeente Waalwijk organiseert samen met de beweegcoach van ContourdeTwern en werkgroep ‘Thuis met dementie’ een gratis yogastoelles voor mensen met geheugenproblemen op dinsdagochtend 22 september. Deze activiteit is gericht op het behoud en de verbetering van zowel de fysieke als cognitieve vitaliteit.

De les wordt verzorgd door yogadocent Denise Brokken van yogapraktijk Akasha. Recent onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat stoelyoga bijdraagt aan de vermindering van klachten. Het is de veiligste vorm van yoga en iedereen kan er aan mee doen. Ook op een stoel kun je tal van oefeningen doen waarbij je kunt werken aan spierversterkende oefeningen, flexibiliteit en ademhalingstechnieken.

De werkgroep ’Thuis met dementie’ wil meer beweegactiviteiten gaan aanbieden bij voldoende belangstelling. Voor 2020 worden nog acht beweegactiviteiten ingepland die allen aangeboden worden in Parkpaviljoen en/of Wandelpark. Deze data zijn: 22 en 29 september, 13 en 27 oktober, 10 en 24 november, 8, 22 en 29 december.

De les stoelyoga is gepland op dinsdag 22 september 2020.

  • 10.00 uur: ontvangst bij Parkpaviljoen, Grotestraat 154a, Waalwijk;
  • 10.00 – 10.45 uur: gezellig samenzijn met koffie met gebak;
  • 10.45 – 11.30 uur: les stoelyoga.

Als het goed weer is, maken we gebruik van het terras, bij minder weer vindt de les plaats in het Parkpaviljoen. Er zijn geen kosten aan de les verbonden.

Vooraf aanmelden

Vanzelfsprekend worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen: blijf thuis met klachten en houd 1,5 meter afstand. Wil je zeker zijn van deelname (maximaal 15 deelnemers) meld je dan aan bij Annika Jabroer via 06 – 22750374 of [email protected] Fairtradestraat in Waalwijk Stuur ons je mooiste natuurfoto van de gemeente Waalwijk!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen