Luuk Wouters tekent eerste profcontract

Foto: RKC Waalwijk

De 21-jarige Luuk Wouters heeft een contract getekend bij RKC Waalwijk tot medio 2021 met een optie voor nog één jaar. De linksback maakte afgelopen zomer de overstap van het tweede naar het eerste elftal van de Geelblauwen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ”Luuk heeft het afgelopen jaar bij de beloften en in de voorbereiding op dit seizoen bij het eerste elftal een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Hij liet zichzelf nadrukkelijk zien op trainingen en tijdens de oefenwedstrijden. Het is aan hem om deze stijgende lijn voort te zetten en zijn kans te grijpen.”

Luuk Wouters

Luuk Wouters heeft het eerste deel van zijn opleiding genoten bij Willem II om vervolgens de overstap te maken naar het noorden, naar FC Groningen. Hierna keerde hij weer terug naar Brabant, waar hij neerstreek bij RKC Waalwijk. Waar hij afgelopen seizoen zijn wedstrijden speelde voor Jong RKC, heeft hij deze zomer definitief de stap naar het eerste elftal gemaakt.

Na het aantrekken van James Efmorfidis, Kostas Lamprou, Thierry Lutonda, Vurnon Anita, Nicolás Olsak, Cyril Ngonge, Ahmed Touba, Ayman Azhil en Finn Stokkers is Wouters de elfde speler die een contract heeft getekend deze transferperiode. Eerder verlengde Juriën Gaari al zijn contract tot medio 2022.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden