Twee weken gratis dans-, theater en beeldende lessen volgen

Foto: KCW

WAALWIJK – Tot en met 11 september kan iedereen gratis de dans- en theaterlessen uitproberen bij Kunstencentrum Waalwijk. Daarnaast kunt u ook diverse lessen gratis proberen bij de afdelingen muziek en beeldend. Proeflessen aanvragen kan direct op de website van Kunstencentrum Waalwijk of, indien u eerst meer informatie wilt, via [email protected]

Het Kunstencentrum heeft al jaren een goed aangeschreven grote dansafdeling voor iedereen: kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Er wordt les gegeven in de volgende dansstijlen: klassiek ballet, breakdance, modern, jazzdance, hiphop, dancehall, dancefit, linedance (senioren), werelddans (senioren), dance workout en modern jazz. Daarnaast zijn er speciale cursussen voor kinderen van 1 t/m 6 jaar.

De theaterafdeling van Kunstencentrum Waalwijk heeft ook cursussen voor jong en oud. Nieuw is de cursus Musical Mini’s voor kinderen van 4 t/m 7 jaar waarin de kleintjes kennis maken met dansen, zingen en acteren. Ook een aanrader: Musical Kids voor kinderen en jongeren van 8 t/m 15 jaar (alleen nog deze weken proeflessen, daarna instromen vanaf oktober).

Nieuw op de afdeling beeldend is de cursus Keramiek Kids voor kinderen vanaf 5 jaar. Kinderen die hiermee kennis willen maken, kunnen dat gratis doen op maandag 7 en 14 september (aanvang: 15.45 uur). Ook een aanrader is onze Kunstclub op donderdag, creatieve naschoolse lessen (muziek, dans, beeldend, theater) voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Vraag gratis proeflessen aan op www.kunstencentrumwaalwijk.nl. Op deze website vindt u nog veel meer cursussen, waarbij vaak gratis proberen mogelijk is. Kunstencentrum Waalwijk is gevestigd aan de Irenestraat 3 in Waalwijk en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen