Alzheimercafé 16 september: ‘Hoe heeft u de coronatijd ervaren?’

Foto: Google Streetview

Verheugd kunnen wij u zeggen dat het Alzheimer café Waalwijk door kan gaan op woensdag 16 september 2020. De locatie is Kansenfabriek BaLaDe, Balade 1, 5142 WX Waalwijk.

De cafés in de maand september staan al vele jaren in het teken van Wereld Alzheimer Dag, de internationale WAD is 21 september, echter is het Alzheimer café Waalwijk op 16 september zoals hierboven beschreven. Op deze avond besteden wij aandacht aan de WAD en zullen wij zorgen voor iets lekkers. Het onderwerp wat wij graag zouden willen bespreken met u is: “hoe heeft u de coronatijd ervaren”?

Programma

  • 19.45 uur aanvang programma
  • 21.15 uur einde programma

Let u op dat het Alzheimer café op een andere locatie is dan als u gewend bent.

Vanwege de corona maatregelen kan men niet binnenlopen zonder aan te melden. U kunt zich aanmelden via [email protected].Doordat de ruimte beperkt is, hebben wij ervoor gekozen dat mantelzorgers en hun dierbaren zich eerst op kunnen geven en mochten er nog vrije plaatsen zijn dan zijn professionals natuurlijk ook welkom. Bent u een professional, wilt u dit dan aangeven in de mail.

Tot slot wijzen wij u op de site www.dementie.nl het platform van Alzheimer Nederland, waar u tips, adviezen en antwoorden op veel gestelde vragen over dementie, het coronavirus en gezondheid vindt, en via de Alzheimer telefoon 0800 – 5088.

Volg ons intussen via onze Website en op Facebook en lees onze digitale Nieuwsbrief die een dezer dagen in de mailbox van de geabonneerden verschijnt.
Bent u nog niet geabonneerd, meld u zich dan aan op [email protected] of via onze website.

Voor vragen of een luisterend oor kunt u ook mailen naar onderstaande personen, vergeet niet u telefoonnummer te vermelden. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.
Claudia Schapendonk [email protected]
Margriet Hansen [email protected] of
Christa van Bloois [email protected]

Website: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-brabant
Facebook: https://www.facebook.com/AlzheimerNederlandAfdelingMiddenBrabant/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/alzheimer-nederland-afdeling-midden-brabant/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen