Arno van Oversteeg (56) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Foto: Jan Stads / Pix4Profs

WAALWIJK – Burgemeester Kleijngeld reikte maandagavond 17 augustus een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer (Arnold) Van Oversteeg (56 jaar). De heer Van Oversteeg woont en is actief in de kern Sprang-Capelle van de gemeente Waalwijk en is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Nol Kleijngeld overhandigde de Koninklijke onderscheiding in Zalencentrum Zidewinde, Julianalaan 1 in Sprang-Capelle.

Bijzonderheden

De heer Van Oversteeg (Arno) is vanaf 1989 bestuurslid van Muziekvereniging Sirena uit Sprang-Capelle. In 2012 is hij een van de oprichters geweest van Sambagroep Batucada Arenis. Met deze muziekgroep treden ze in binnen- en buitenland op. Arno verzorgt de inkoop en regelt het vervoer van de instrumenten naar de diverse concertlocaties en optredens. Indien nodig repareert hij de slagwerkinstrumenten.

Hij heeft de coördinatie over het ophalen van oud papier in de twee wijken: Vrijhoeve-Capelle en ’s Grevelduin-Capelle.

Van 2008 tot 2018 was de heer Van Oversteeg bestuurslid van Sprang-Capelle Musica. Arno werkte aan de nieuwjaarsconcerten en maakte deel uit van de commissie kascontrole. Hij zet zich ook in bij de op- en afbouw van podia en de inrichting van de sporthal tot concertzaal.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden