Welke (sport)vereniging uit de gemeente Heusden kan een financiële bijdrage goed gebruiken?

Foto: Pixabay

Welke (sport)vereniging (of sportteam) uit de gemeente Heusden, Waalwijk, Loon op Zand of Den Bosch heeft interesse om iets extra’s te verdienen voor bijvoorbeeld nieuwe kleding, materialen, sportkamp of een zeer gezellige teamuitje?

Balkenende Media zoekt namelijk voor de maand maart 2021 een vereniging die de eerste editie van Gewoon Langstraat wil bezorgen in de gemeente Heusden. Het opdelen van het bezorgingsgebied behoort tot de mogelijkheden waardoor het ook mogelijk is om met twee of drie verenigingen te lopen. Onze voorkeur gaat wel uit naar één vereniging die het hele gebied wil lopen. Gewoon Langstraat wordt 2x per jaar uitgegeven!

De bezorging dient te gebeuren binnen circa twee weken na de lancering van het blad. Het gaat om in totaal circa 16.500 adressen. Wij stellen hier een zeer leuke financiële bijdrage tegenover.

Daarnaast geven we ook zakelijke brochures uit die in bepaalde postcodegebieden gelopen dienen te worden. We verwachten in oktober van dit jaar de uitgifte van een zakelijke brochure. Uiteraard staat hier ook een mooie vergoeding tegenover.

Interesse? Reageer per omgaande door een mail te sturen naar [email protected].


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  • KLIK HIER om de nieuwe website van Balkenende Media te bekijken!
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden