BRONX BIGGEST Sample Sale!

Foto: Bronx

KAATSHEUVEL – Hey ladies, ook zin om eens lekker te shoppen na deze lange stille periode? Kom dan naar de Sample Sale van BRONX in Kaatsheuvel op 23-26 juli.

BRONX verkoopt hun magazijn uit en maakt er een echt feestje van. Music, drinks, food & fun tijdens een Sample Sale met prijzen voor minder dan de helft dan op de website van bronxshoes.com. Dit betekent trendy sneakers €50; must-have sandalen €35, coole booties €60 en hoge western laarzen €75. Dus grijp je kans en kom in de laatste week van juli naar het magazijn van BRONX in de Belgiëstraat 21 in Kaatsheuvel. Escape the ordinary, dat doet BRONX al sinds 1886. Kijk maar op de Instagram pagina van BRONX shoes. BRONX kennende zal het zeker niet saai worden!

Natuurlijk is deze Sample Sale 100% COVID-proof. De RIVM-regels om onze gezondheid te beschermen, zullen dan ook worden toegepast. Dat betekent dat je vooraf door deze QR code te scannen een tijdsslot kunt kiezen op de volgende dagen:

  • Donderdag 23 juli: 15:00-19:00u.
  • Vrijdag 24 juli: 11:00-17:00u.
  • Zaterdag 25 juli: 11:00-17:00u.
  • Zondag 26 juli: 11:00-17:00u.

Binnen het toegewezen tijdsslot heb je 1 uur de tijd om veilig je slag te slaan. Er zijn duidelijke looproutes met eenrichtingsverkeer en een aparte ingang en een aparte uitgang. Uiteraard word je gevraagd om 1,5 meter afstand tot je mede-shoppers in acht te houden. Betalen tijdens de Sample Sale kan alleen met PIN. Parkeren kan gratis op het aangrenzende parkeerterrein.

Reserveer jouw shop moment via de link https://tiqs.com/bronx/winkelen

Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd, BRONX heeft ook een online Sample Sale via LIVE STREAM op INSTAGRAM.

  • Donderdag:16:00u.
  • Vrijdag:16:00u.
  • Zaterdag:12:00u.
  • Zondag:12:00u.

Als je online op de Sample Sale koopt, zijn de verzendkosten wel voor eigen rekening.

Laat je verrassen in Kaatsheuvel. Niet voor niets de grootste pretlocatie van Nederland.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden