Iedereen is welkom bij de jeu de boules wedstrijd van het gilde!

Foto:

WAALWIJK – Op zondag 12 juli organiseert het gilde St. Crispinus & St. Crispinianus van Besoijen zijn jaarlijkse jeu de boules wedstrijd. Iedereen die zin heeft in een gezellige middag jeu de boules is welkom.

De deelname aan het jeu de boules is gratis. De middag wordt, voor diegene die deel willen nemen, afgesloten met een barbecue. Voor deelname aan de barbecue wordt een kleine bijdrage gevraagd.

De wedstrijd jeu de boules wordt gehouden in het weekend waarop voorheen de Waalwijkse zomerkermis plaats vond. Vroeger was het een traditie dat er tijdens de zomerkermis niet werd geschoten maar dat de gildebroeders naar de kermis gingen. Omdat er geen zomerkermis meer is in Waalwijk maar de gildebroeders toch een activiteit wilde hebben op de dag waarop deze kermis plaats vond is deze jeu de boules wedstrijd in het leven geroepen. De aanvang van de jeu de boules wedstrijd is om 13.00 uur. Er zijn voldoende jeu de boules ballen aanwezig. Het terrein van het gilde is gelegen achter de gebouwen van Plastica aan de Industrieweg 94 in Waalwijk.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden