Gratis alternatief voor Kids Doe Dag in Kunstencentrum Waalwijk

Foto: KCW

WAALWIJK – Normaal gesproken organiseert Kunstencentrum Waalwijk aan het begin van het nieuwe seizoen de Kids Doe Dag voor alle basisschoolleerlingen in de gemeente Waalwijk. Omdat zo’n drukke dag nu niet verstandig leek, heeft het Kunstencentrum een alternatief bedacht: De Kids Doe Weken, met als belangrijkste onderdeel de gratis Doe Mee Dag.

Doe Mee Dag

Op zaterdag 29 augustus (en bij groot succes ook op zaterdag 5 september) organiseert Kunstencentrum Waalwijk gratis Doe Mee Dagen voor kinderen van 1,5 t/m 12 jaar. Inschrijven (gratis) hiervoor is verplicht en kunnen ouders doen door een online formulier in te vullen (voor elk kind 1 formulier). Link naar het formulier is te vinden op www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Per leeftijdsgroep worden de kinderen via een spannende route door het gebouw geloodst. Onderweg zijn verschillende blokken met leuke activiteiten (muziek, dans, theater en beeldende vorming). Allemaal in teken van een thema. In de ochtend zijn de activiteiten voor kinderen tot en met 6 jaar. In de middag zijn kinderen van 6 t/m 12 jaar aan de beurt. Aan het einde van de route, krijgen de kinderen allemaal een lekker waterijsje.

Medio augustus ontvangen inschrijvers een e-mail met alle informatie over de dag.

Doe Mee Weken

De Doe Mee Dag is onderdeel van de Doe Mee Weken (24 aug t/m 4 sep). Gedurende 14 dagen kunnen kinderen voor vrijwel alle cursussen gratis proeflessen volgen bij alle afdelingen (muziek, dans, beeldend, theater).

Foto: KCW
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden