Asieldier Snoes zoekt nieuwe baas

Asieldier Snoes
Asieldier Snoes
Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Snoes is klaar met de opvoeding. Dat wil zeggen: Snoes heeft haar jongen zover grootgebracht dat ze naar een definitief adres kunnen verhuizen. Ze zijn goed gegroeid, blakend gezond en Snoes heeft ze alles bijgebracht wat een moederpoes maar kan. Voor de kleintjes is al onderdak geregeld, nu Snoes zelf nog.

Snoes heet niet voor niets zo. Ze is schattig om te zien, lief en aanhankelijk en wanneer je op een stoel gaat zitten, klimt ze onmiddellijk op schoot. Een foto maken bijvoorbeeld was niet simpel, omdat ze alsmaar geaaid wilde worden door de fotograaf. Kortom, er is helemaal niets op haar aan te merken. Op 20 februari is Snoes naar het asiel gebracht. Een poes met een dikke buik, zodat men in het asiel dacht dat de bevalling niet lang op zich zou laten wachten. Er gebeurde echter steeds helemaal niets. Tot 10 april; toen lagen er eindelijk twee kittens bij Snoes te drinken. Ze was nog altijd dik, dus het wachten begon opnieuw, nu op de volgende jonkies. Maar nee, het bleef bij twee.

Snoes is ook nu nog niet mager te noemen, ze ziet er weldoorvoed en tevreden uit. En dat is ze. Nog deze week gaan haar kittens naar hun nieuwe eigenaar en wordt ze zelf gesteriliseerd. Wanneer dat allemaal achter de rug is, kan Snoes naar een nieuwe baas. Haar leeftijd is geschat op vier jaar.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u een afspraak maken om kennis met haar te maken. Het asiel is telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren, 0416333964.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen