Drankenhuys Bergmans geeft 50 flessen Juliette Rosé weg!

Foto: Drankenhuys Bergmans

WAALWIJK – Drankenhuys Bergmans aan het Bloemenoordplein in Waalwijk heeft deze keer een zeer bijzondere actie. Ze geven 50 flessen Rosé weg welke door eigenaresse Juliette van de Leemput – van Nuland is ontwikkeld.

Om hiervoor in aanmerking te kunnen komen dien je de facebookpagina van Drankenhuys Bergmans een like te geven en vervolgens geeft u onder dit artikel aan waarom u, uw partner, buren, grootouders of vriend(in) dit wijntje heeft verdient. Als de persoon in kwestie de Facebookpagina van Bergmans geliked heeft doen ze automatisch mee. Drankenhuys Bergmans kiest dan 50 mensen uit die dit leuke cadeautje gratis kunnen komen afhalen.

Juliette stelt zich aan u voor!

Mijn naam is Juliette en ik ben sinds 1 januari de trotse eigenaresse van Drankenhuys Bergmans. Ik heb altijd hard gewerkt en ik kon nu de stap zetten om te gaan ondernemen. Nu is er alweer een half jaar voorbij en dat brengt mij tot een stukje zelf reflectie. Ik heb al veel leuke mensen mogen leren kennen en het gaat gelukkig erg goed in deze spannende tijd. Samen met mijn collega’s proberen we een fijne sfeer in onze winkel te creëren waarin we de klant van goede service en advies kunnen voorzien. Werken is nu niet alleen maar een activiteit om mijn gezin van brood te voorzien, maar ook echt iets waarvan ik geniet.

Ik heb nu zelf een mooie Rosé ontwikkelt, waarbij frisse en fruitige accenten de basis zijn. De Juliette Rosé is daarmee een heerlijk zomers wijntje om van te genieten.

Omdat ik dit graag met jullie vier deel ik 50 van deze mooie ingepakte Rosé flessen uit aan u als klant.

Proost op nog veel mooie jaren met jullie hier in het gezellige Waalwijk

Juliette

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden