Nieuw boek van Loïs Spierings uit Waalwijk: ‘Leven werd overleven’

Foto: Boekscout uit Soest

WAALWIJK – Op vrijdag 29 mei is het nieuwe boek ‘Leven werd overleven – Mijn verdriet in gedichten‘ van Loïs Spierings verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

In deze gedichtenbundel ga je lezen hoe leven voor Loïs overleven werd. Ze was spontaan, gezellig en lief. Zelfs nadat ze haar moeder verloor, leek het altijd goed te gaan. Destijds was ze bang om te slapen, omdat ze schrik had niet wakker te worden. Haar gedachten werden steeds donkerder. Ze was niet meer bang om te gaan slapen, maar wilde juist dat haar leven zou stoppen. Hoe zwaar het ook was, opgeven was ze nog zeker niet van plan. Grotendeels door de lichtpuntjes. Hierdoor wilde Loïs de hoop niet opgeven. Ze wilde haar depressie een lesje leren. Afgelopen jaren heeft Loïs veel geprobeerd om haar leven draagbaarder te maken. Soms was dit slecht, maar bijvoorbeeld door schrijven heeft ze zichzelf uit meerdere dieptepunten gered.

Over de auteur

Loïs Spierings (17) woont samen met haar vader, zijn vriendin, haar oudere zus en tweelingbroertje in Waalwijk. In 2015 overleed haar moeder plotseling, waardoor ze in een enorme dip belandde. Praten over hoe ze zich voelde deed ze liever niet. Gelukkig kon ze haar pijn en verdriet kwijt in het schrijven van verhalen en gedichten. Iets wat haar hielp op zware en moeilijke momenten. Een houvast, waarop ze zo nu en dan terug kon vallen.

Boekgegevens

Titel: Leven werd overleven – Mijn verdriet in gedichten
Auteur: Loïs Spierings
Verschijningsdatum: 29-05-2020 Aantal pagina’s: 118
ISBN: 9789464032727 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 18,50 Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden