Theater Virus Festival stopt, filmprogramma De Leest start op 1 juni

Foto:

WAALWIJK – Het is nu officieel: De theaters mogen weer open! Gisteren werd tijdens de persconferentie door premier Rutte bekend gemaakt dat de versoepelingen doorgaan. Omdat alle tijd en energie bij de theaters nu gestoken wordt in de heropening, stopt het online initiatief Theater Virus Festival.

Het Theater Virus Festival was gedurende de sluiting wekelijks te zien op vrijdagavond. Artiesten traden op vanuit hun eigen huiskamer en dit was voor theaterliefhebbers live te volgen via internet. Grote namen hebben meegewerkt aan het festival, waaronder Stef Bos, Christel de Laat, Het Groot Niet Te Vermijden en Bert Visscher. Voor wie nog één keer thuis op de bank het festival wil bekijken, staat er een Best Of Editie op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=BGmh-LoIeKo

Het Theater Virus Festival is een initiatief van De Goudse Schouwburg en werd geproduceerd in samenwerking met Theater De Leest, Atlastheater, Theater aan de Schie en Theater het Kruispunt. De deelnemende theaters kijken terug op een geslaagd initiatief, waarmee het toch mogelijk is geweest om tijdens de sluiting artiesten een podium te bieden en in contact te blijven met het publiek. De belangstelling bleek groot, maar gezien de versoepelingen kunnen de theaters binnenkort weer open en vinden we het niet meer passend om theateroptredens gratis online te zetten.

Alle ontwikkelingen omtrent de heropening zijn te volgen via de websites en social media kanalen van de theaters.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden