Ondanks de Coronacrisis blijft Eten met gemak maaltijden thuisbezorgen

Foto: Eten met gemak

Advertorial – Met alle berichtgeving rondom het Coronavirus vragen veel mensen, met name de senioren thuis, zich af hoe ze een verse maaltijd op tafel kunnen krijgen en toch veilig thuis kunnen blijven. Edwin en Marina van Eten met gemak kan u geruststellen: “Wij blijven gewoon onze versgekookte maaltijden bij onze klanten thuisbezorgen. Uiteraard houden we ons hierbij aan de landelijke voorschriften om besmetting van het Coronavirus te voorkomen en hebben we hierbij ook extra voorzorgsmaatregelen getroffen. Het is belangrijk, en zeker in deze tijd, om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen. We staan klaar voor onze klanten”.

Edwin en Marina startte 4 jaar geleden met Eten met gemak in Udenhout en bezorgt maaltijden bij klanten thuis in midden Brabant “Klanten kunnen via Eten met gemak verse, lekkere en gezonde maaltijden bestellen, die ze eenvoudig in de koelkast kunnen bewaren en verwarmen in hun magnetron of oven. Het unieke aan onze maaltijden is dat de klant deze volledig zelf kan samenstellen uit een groot assortiment van Hollandse, Oosterse, wereldse en Italiaanse gerechten en verschillende diëten. Zo is er dus voor ieder wat wils”, vertelt Edwin

Maaltijden week houdbaar in de koelkast

De maaltijden van Eten met gemak worden bereid uit verse ingrediënten en kunnen klanten bewaren in hun koelkast. “Onze maaltijden zijn langer houdbaar, wat zeker op dit moment een uitkomst voor de ouderen kan zijn zodat ze veilig thuis kunnen blijven. De handige verpakking van de gerechten past in elke oven of magnetron, de maaltijden hoeven dus alleen even verwarmd te worden voordat de klant aan tafel gaat”, vervolgt Marina

Onze klanten kunnen op ons rekenen: we blijven bezorgen

De maaltijden worden persoonlijk thuisbezorgd, door Edwin zelf, die de klant persoonlijk kent. “Het is voor de klanten, zeker op dit moment, belangrijk dat ze weten wie er bij hen thuisbezorgd en dat alle landelijke voorschriften en maatregelen opgevolgd worden”. Edwin en Marina hebben zelf ook nog extra maatregelen getroffen: “Ik zou niet willen dat er iets met de klanten gebeurt, daarom ga ook ik hier heel serieus mee om”. Als voorzorgsmaatregelen geeft hij momenteel geen handen en houdt minimaal 1,5 meter afstand. “En in mijn auto heb ik desinfectiemiddelen staan, die we voor en na elke bezorging gebruiken. Onze klanten waarderen dit ook, dat is fijn te horen”, vertelt Edwin.

Voor elkaar klaar staan

De maaltijden zijn niet alleen bestemd voor ouderen, maar iedereen kan maaltijden of een vrijblijvend proefpakket voor 15 euro eenvoudig telefonisch bestellen of via de website van Eten met gemak.
Marina vertelt: “Ook met een dieet zoals o.a. glutenvrij, zoutarm of vegetarisch kan men bij ons terecht”. Klanten zitten niet vast aan een abonnement en kunnen veilig achteraf betalen via automatische incasso. Maar contactloos pinnen is ook een optie. “We helpen de klant graag en staan altijd klaar voor vragen van familie, zorg of mantelzorg.
Want in deze tijd is het nog belangrijker dat we er, op een veilige manier en rekening houdend met ieders gezondheid, voor elkaar kunnen zijn. Zorgen doen we samen. Wij staan 7 dagen per week klaar voor onze klanten”, sluit Edwin af.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 013-8200954 of stuur een email naar [email protected] Eten met gemak Smits, De Wouwerd 39, 5071 VZ in Udenhout.

Dossier: Corona nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden