Online cafés, restaurants en B&B’s bezoeken op de #OpenLangstraatDag

Foto: RBT De Langstraat

Een bezoekje brengen aan een terrasje of restaurant, of een recreatief uitje, zit er momenteel helaas niet in. Een gemis voor de consument, maar voor horeca- en recreatieondernemers is dit natuurlijk veel ingrijpender.

Om het publiek toch de kans te geven om – zij het virtueel – een bezoek aan de horeca te brengen en zich te laten inspireren met het oog op toekomstige bezoekjes, en anderzijds de ondernemers hun zaak in de schijnwerpers te laten zetten, organiseert RBT De Langstraat op zaterdag 25 april de #OpenLangstraatDag.

De #OpenLangstraatDag laat zich vergelijken met de Open Huizen Dag, waarop huizenverkopers letterlijk open huis geven. Belangrijke verschillen zijn dat de #OpenLangstraatDag volledig online is en dat de geëtaleerde etablissementen niet te koop staan. Het doel van de #OpenLangstraatDag is mensen bekend maken met de mooiste en meest gezellige ondernemingen, zodat ze hopelijk binnenkort een écht bezoekje kunnen brengen en zo de getroffen branches kunnen steunen.

Consumenten die op 25 april een kijkje willen nemen in de keukens van de deelnemers, doen er goed aan om www.facebook.com/bezoekdelangstraat te volgen. Daarop wordt in de aanloop naar de #OpenLangstraatDag alle relevante informatie gedeeld.

Ondernemer, meld je aan!

Wil jij, als Langstraatse horeca- of recreatieondernemer, meedoen aan de #OpenLangstraatDag? Meld je dan snel aan via www.rbtdelangstraat.nl/openlangstraatdag. Of stuur een mail naar [email protected]. Het team van RBT De Langstraat laat je dan precies weten wat ze nodig hebben om van deze dag een succes te maken. Deelname is geheel gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen