Eetcafé City: ‘Help ons de zorg helpen’

Foto: Eetcafé City

WAALWIJK – Eetcafé City is ‘de huiskamer van Waalwijk’. Ze staan dan ook altijd klaar voor de Waalwijkers. En op dit moment is dat lastig, juist op het moment dat veel mensen het óók lastig hebben. Daarom wil Eetcafé City toch gaan helpen. Maar dat kunnen ze niet alleen, hoe graag ze dat ook zouden willen.

U kunt Eetcafé City helpen anderen te helpen. Hoe?

Door één of meerdere maaltijden te bestellen. Niet voor uzelf, maar voor iemand die in Waalwijk en omgeving in de zorg werkt. Want dat zijn de helden van vandaag. De mensen die dag in, dag uit voor ons klaar staan. U kunt hen een heerlijk hoofdgerecht en dessert schenken voor slechts €12,50. Eetcafé City maakt het klaar en zorgt dat het bij de juiste mensen terechtkomt. U doet toch ook mee!

Hoe het werkt

Via de website van Eetcafé City kunt u maaltijden bestellen. Vul uw naam, mailadres en mobiele telefoonnummer in. Eetcafé City stuurt u dan een betaalverzoek ter waarde van het aantal maaltijden dat u bestelt.

Een maaltijd kost slechts €12,50 en bestaat uit een hoofd- en nagerecht.

Na betaling gaat Eetcafé City in de keuken aan de slag en zorgen ze ervoor dat de maaltijden op de juiste plek terechtkomen. Iedere week zullen zij, zo lang de crisis duurt, maaltijden rondbrengen.