Asieldier Mauw-Mauw zoekt nieuwe baas

Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Mauw-Mauw is begin maart naar het dierenasiel gebracht. Ze was een oude bekende, want ze bleek in oktober 2007 in het asiel te zijn geboren en als klein katje te zijn geplaatst in een aardig gezin. De eigenaren van Mauw-Mauw vonden het niet leuk haar na al die jaren te moeten achterlaten in het asiel, maar zagen helaas geen andere oplossing. Ze gingen emigreren en Mauw-Mauw kon niet mee.

Zodoende is Mauw-Mauw op haar oude dag in een heel nieuwe situatie terechtgekomen: in plaats van de haar jarenlange vertrouwde huisgenoten zag ze nu steeds wisselende mensen. Haar eigen meubels werden vervangen door vreemde objecten en bovendien moest ze haar kattenkamer delen met Mieke, een andere kat op leeftijd. Dat vond ze niet erg, maar het was wel anders dan ze ruim 12 jaar gewend was. Ze begon net een beetje haar draai te vinden en van Miekes gezelschap te genieten, toen die afgelopen weekend geplaatst werd. Dat was opnieuw wennen!

Ze is een voorzichtige poes, die niet zomaar van iedereen aanneemt dat hij goede bedoelingen heeft. Ze wacht het eerst even af. Maar hoogstwaarschijnlijk waarschijnlijk is dat na enige tijd – korter of langer, wie zal het zeggen – voorbij en zal ze een lieve huiskat zijn. Het is haar van harte gegund dat ze de rest van haar leven kan doorbrengen in een stabiele omgeving. Ze zal dan wel in een rustig gezin moeten terechtkomen zonder drukke kinderen of opdringerige andere huisdieren.

Als u interesse heeft in Mauw-Mauw, kunt u van woensdag tot en met zondag tot 11.00 uur bellen met Dierenasiel Waalwijk om een afspraak te maken, 0416 333964.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen