Kom een kaarsje branden

Foto: Ambrosiuskerk

WAALWIJK – Het zijn moeilijke weken en lange dagen. Het coronavirus bepaalt ons leven. We blijven thuis en maken soms een kleine wandeling. We denken aan elkaar, zijn extra lief voor elkaar en bellen of zwaaien vaker.

Maar wat kun je nog meer doen?

In de Ambrosiuskerk in Waalwijk staan de deuren elke dinsdag en vrijdag wijd open en geurt de koffie en thee je al tegemoet. Je kunt binnen lopen om een kaarsje te branden, even naar de muziek te luisteren of om een praatje te maken. Natuurlijk mag je ook in stilte rustig gaan zitten om bijvoorbeeld te bidden. Loop even binnen om stil te staan bij de mensen om wie je je zorgen maakt, maak licht of kom binnen om even stil te worden te midden van alle zorgen. Ook zijn er mensen van de Protestantse Gemeente Waalwijk in de kerk die goed kunnen luisteren. Er zijn kaartjes waar je eventueel je gebed op kunt schrijven, zodat anderen ook voor of met je mee kunnen bidden.

  • Kom even binnen…
  • Brandt een kaars
  • Maak licht
  • Vertel je verhaal
  • De stilte die je raakt
  • Muziek die je sterkt

De Ambrosiuskerk (Ambrosiusweg 25 in Waalwijk) staat open voor iedereen! Dus loop gewoon even binnen. Dit alles gebeurt met inachtneming van alle regels van het RIVM en de regering voor ieders veiligheid en gezondheid. Gelukkig is de kerk groot en kunnen we genoeg afstand bewaren!

Iedere dinsdag van 10.00 – 12.00 uur

Iedere vrijdag van   14.00 – 16.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen