In Liefdevolle Herinnering afgelast door De Horizon

Foto: Wikimedia Commons

WAALWIJK – De Herdenking In Liefdevolle Herinnering die zou plaatsvinden op zaterdag 4 april 2020 in de Hasseltse Kapel in Tilburg gaat niet door. Wegens de richtlijnen met betrekking tot het coronavirus hebben wij de reservering in de Hasseltse Kapel afgezegd evenals de ontmoeting nadien bij De Postelse Hoeve.

Bijzonder jammer dat dit bezinningsmoment en dat altijd weer een ontroerende herdenking is, voor de 23ste keer geen doorgang kan vinden. Wij hopen dat u, jij zelf wel een kaarsje kan gaan opsteken als je daar gelegenheid voor hebt. Als groep is deelname momenteel helaas onmogelijk. Ook de gespreksgroep voor partnerverlies is uitgesteld. Zodra de beperkingen door het coronavirus zijn opgeheven worden deze avonden weer hervat. De individuele begeleiding gaat zoveel mogelijk wel door.

Een regeling voor een uitvaart kan uiteraard wel doorgaan, zij het in aangepaste vorm. Voor psychosociale hulpverlening wordt rekening houdend met de geldende richtlijnen eveneens ruimte gemaakt. Mocht u zelf ook ideeën hebben hoe wij u in deze onzekere tijd kunnen steunen, laat ons dat dan vooral weten via het e-mailadres [email protected] of bel naar onderstaand nummer.

Hebt u vragen dan kunt u bellen met Adri Faro 06-22 22 98 11

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen