Ben jij een ondernemer die creatief omgaat met corona?

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

WAALWIJK – De coronacrisis zorgt ervoor dat ondernemers creatief worden om hun klanten alsnog te kunnen bedienen. Waalwijk.nieuws.nl biedt hen graag een podium!

Ondernemers zijn creatief

De afgelopen weken zijn er diverse ondernemers die van de een op de andere dag de deuren moesten sluiten of zelf hebben besloten uit voorzorg de deuren dicht te doen. De coronacrisis zorgt ervoor dat ondernemers creatief worden om hun klanten alsnog te kunnen bedienen. Niet alleen horeca-ondernemers, maar ook bijvoorbeeld slagers, bakkers en groenteboeren etc. bezorgen sinds deze week gratis aan huis of hebben een afhaalservice of zelfs een drive-in bedacht! Geweldig om te zien hoe creatief onze Waalwijkse ondernemers zijn!

Hoe bereik je jouw doelgroep?

Waalwijk.nieuws.nl geeft deze ondernemers graag een podium om hun diensten en producten in deze crisistijd extra onder de aandacht te brengen van een breed Waalwijks publiek. De website en social mediakanalen van Waalwijk.nieuws.nl worden immers drukker bezocht dan ooit tevoren. En daar kun je eenvoudig, tegen zeer gereduceerde tarieven, op meeliften!

Meer informatie

Ben jij een van die ondernemers die een creatieve oplossing heeft bedacht om ervoor te zorgen dat je jouw klanten blijft bedienen? Neem dan contact op met Miranda op telefoonnummer 06-18418929 voor meer informatie of stuur haar een mail [email protected]